OM FÖRETAGET

Svans & Elegans erbjuder varje djurägare extra omsorg och en personlig service.
Med noggrannhet och en lugn avslappnande miljö gör Vi vårt yttersta för att just din hund/katt ska bli väl omhändertagen och uppleva sitt besök på Svans & Elegans som en avslappning. Varje djur måste bemötas utifrån just sina förutsättningar och med tillsammans över 20-års erfarenhet av att trimma och klippa hundar har vi mött de allra flesta sorters personligheter

 

HANNE WINNINGE

Jag specialiserar mig främst på strävhårsraserna, många av dem gör jag även till utställning och jag håller även kurser för uppfödare/utställningsintresserade/valp-köpare. Är du intresserad av att personligen lära dig att sköta klippning eller trimning på din hund hjälper jag dig gärna, bara fråga! För mig är det viktigt att ständigt hålla sig uppdaterad inom sitt yrke och jag är aktiv utställare, ringsekreterare och inofficiell domare då det gäller hundutställningar.

Jag har kennelnamnet Skybar och födde upp min första kull 1993. Under åren har det funnits allt från pudel till basset hound via boxer, laika och bedlington terrier i mitt hem. Vi ska heller inte glömma rottweiler, afghan, tax och de nuvarande bullterrierna och labradoren.