BAD MM.

Många tror att det är skadligt för hunden att bada för ofta, särskilt med schampo. Det är helt fel och det kan faktiskt vålla betydligt större problem att bada sin hund för sällan. På Svans & Elegans badar vi alla hundar och katter i vårt massagebad. Här får just ditt djur en lugn och behaglig badning med vältempererat vatten som masserar in schampot i pälsen. På så sätt blir pälsen ren och vältvättad utan att allt för hög dosering av schampo.

 

Schampot är en viktig del i hundbadandet och vi har valt en svensktillverkad serie med pälsvårdsprodukter från välkända K9 Det är schampon och balsam med högsta kvalitet som gör hunden eller katten just så där djupt ren som du önskar samtidigt som effekten av balsam gör djurets päls mjuk och lättkammad. En serie med pälsvårdsprodukter får heller inte dofta för skarpt. Tillsammans med den fräscha doften, de goda egenskaperna och tryggheten i en svensktillverkad produkt gör att Svans & Elegans varmt kan rekommendera vilken som helst av produkterna från K9.

 

För hundar som inte kräver klippning eller trimning tillhandahåller vi även bad. Det här passar många av de korthåriga hundarna eller de med s.k. semilånghåriga pälsarna. Raser som schäfer, labrador, samojed, chow-chow och collie är raser som verkligen kan behöva ett djuprengörande bad, då de i fällningstid kan vara mycket krävande. Pälsen blir då helt ren och vi blåser hunden torr, på så sätt lossnar fällande underull och din hund blir med hjälp av bara ett professionellt bad av med en stor del av sin fällpäls.

 

Givetvis ingår alltid KLOKLIPPNING, ÖRONRENGÖRING och TÖMNING av ANALSÄCKARNA i våra priser. För 100 kronor extra så går vi även över din hunds TÄNDER (tandborstning/tandskrapning).